דיאטות

המאמנת והדוגמנית סופיה מלולטובה סיפרה איך לא לגווע ברעב בדיאטה

המאמנת והדוגמנית סופיה מלולטובה סיפרה איך לא לגווע ברעב בדיאטה

דוגמנית הכושר והמאמנת הרוסייה המפורסמת סופיה מלולטובה מנהלת בלוג מעניין ומעורר מוטיבציה ברשת חברתית, שיש לה 1.7 מיליון מנויים. ראוי לציין כי הילדה לא רק מפגינה דמות מושלמת, אלא גם נותנת הרבה עצות מעשיות. סופיה עונה על שאלות שרלוונטיות לרוב: "למה אני לא יורדת במשקל?", "איך לעלות מסת שריר, אבל לא לעלות במשקל?", "על איזה מאכלים כדאי לוותר בשביל גזרה יפה" ואחרים. לפני כמה ימים, הדוגמנית סיפרה איך לא לשבור את הדיאטה. היא כתבה פוסט בשם "כיצד להימנע מרעב על מחסור".

София Малолетова
סופיה מלולטובה

מלולטובה לא השתמשה במילה "דיאטה" בכוונה – רוב המאמנים אינם תומכים בתשוקה של לקוחותיהם לשיטות שונות להורדה במשקל. מדריכי כושר משוכנעים שלא עלו על משהו טוב יותר מתזונה מאוזנת נכונה וספירת קלוריות ותוספי תזונה. זו הסיבה שסופיה השתמשה במילה "מחסור". הילדה אמרה לנו איזה מאכלים לאכול כדי להאריך את תחושת השובע. המודל המליץ להישען על מזונות עם צפיפות קלוריות נמוכה.

София Малолетова
סופיה מלולטובה

"איך לא להיות רעב במחסור?

פריצת חיים שתאפשר לכם לאכול יותר בעודכם בגירעון: בחרו מזונות עם צפיפות קלורית נמוכה! אני אסביר הכל עכשיו.

ישנם מזונות בעלי ערך תזונתי נמוך/גבוהה בצפיפות קלורית, במילים פשוטות – עתירי קלוריות ומועילים מעט. ככלל, מדובר במזון מהיר, חטיפים שנרכשו בחנות, מזון שומני ומטוגן. ויש גם מאכלים שלהפך, בעלי צפיפות קלורית נמוכה ויחד עם זאת ערך תזונתי גבוה. אוכל כזה הוא נפחי יותר, מה שאומר שקל לה יותר להתמלא. אתה שבע, וקל לך יותר לשלוט באוכל שלך. זה כולל בשר ודגים רזים, פירות ים, ירקות, פירות יער, פירות, דגנים מלאים, מוצרי חלב דלי שומן, משקאות ורטבים נטולי שומן, חלבוני ביצה וכו'.

עם הגישה הנכונה, אתה יכול לערבב מוצרים משתי הקבוצות. זה נקרא מערכת חשמל גמישה. זהו הבסיס לעקרון ה-80/20 הפופולרי, שבו 80% הם מזונות מלאים. בחירת מזון היא מה שעומד בבסיס בניית הגוף. זה כלי שמאפשר לך להשיג את המטרה שלך. העיקר ללמוד איך להשתמש בו נכון", כתבה סופיה בדף שלה (האיות של המחבר נשמר).

София Малолетова
סופיה מלולטובה
טוען…

מאמרים בנושא

כתיבת תגובה

Back to top button