דיאטת קפיר ופירות
בהכנה הדיאטה מאוד פשוטה, אך קשה מאוד לעמוד בה, מכיוון שהיא יכולה לעקוב כל הזמן אחר תחושת הרעב, להצטייד בכוח הרצון ובסבלנות. ארוחה אחרונה לא יאוחר משעה 18:00. אל תשכח לשתות הרבה מים.
מתכון אוקרושקה : 1 ביצה מבושלת, 1 מלפפון, 5-6 צנוניות בינוניות, ירקות לפי הטעם, קפיר ללא שומן – 1 כוס.
יום ראשון:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
ארוחת בוקר שנייה: 1-2 תפוחים בינוניים;
ארוחת צהריים: אוקרושקה;
חטיף אחר הצהריים: 1-2 תפוחים בינוניים;
ארוחת ערב: 1% קפיר – 250 מיליליטר, 1-2 תפוחים.
היום השני:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
2 ארוחת בוקר: 3 קיווי בינוני;
ארוחת צהריים: אוקרושקה;
חטיף אחר הצהריים: 3 קיווי בינוני;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר, 3 קיווי.
היום השלישי:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
2 ארוחת בוקר: 2 מלפפונים, טריים ובינוניים;
ארוחת צהריים: אוקרושקה;
חטיף אחר הצהריים: 2 מלפפונים;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר, מלפפון טרי 1.
היום הרביעי:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
ארוחת בוקר שנייה : אגס אחד;
ארוחת צהריים: אוקרושקה;
חטיף אחר הצהריים: אגס אחד;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר, מלפפון טרי 1.
היום החמישי:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
2 ארוחת בוקר: חצי חבילת גבינת קוטג 'דלת שומן או דל שומן, בתוספת עשבי תיבול טריים;
ארוחת צהריים: אוקרושקה;
חטיף אחר הצהריים: חצי חבילת גבינת קוטג 'דלת שומן או ללא שומן, בתוספת עשבי תיבול טריים;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר, מלפפון טרי 1.
היום השישי:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
ארוחת בוקר שנייה: עגל, מבושל או אדים – 200 גרם;
ארוחת צהריים: עגל, מבושל או אדים – 200 גרם;
חטיף אחר הצהריים: עגל, מבושל או אדים – 200 גרם;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר.
היום השביעי:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
ארוחת בוקר שנייה: דג, מבושל או אדים – 200 גרם;
ארוחת צהריים: דגים, מבושלים או אדים – 200 גרם;
חטיף אחר הצהריים: דגים, מבושלים או אדים – 200 גרם;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר.
היום השמיני:
ארוחת בוקר: קפיר 1% – 250 מיליליטר;
ארוחת בוקר שנייה: פירות ים מבושלים או קיטורים – 200 גרם;
ארוחת צהריים: פירות ים מבושלים או אדים – 200 גרם;
חטיף אחר הצהריים: פירות ים מבושלים או אדים – 200 גרם;
ארוחת ערב: קפיר 1% – 250 מיליליטר