אכילה בריאה

כיצד להשתמש בירוקים קפואים: 5 הדרכים הטובות ביותר

כיצד להשתמש בירוקים קפואים: 5 הדרכים הטובות ביותר

עקרות בית רבות רגילות להקפיא ירקות לחורף. הקפאה משמרת בצורה מושלמת ויטמינים. זוהי הדרך הקלה והמהירה ביותר לשמור את כל החומרים היקרים. מלאי במקפיא יכול להחזיק מעמד עד האביב – עד הבציר החדש. כדי לנצל אותם מהר יותר, אכלו ירקות לעתים קרובות יותר. להלן 5 דרכים טעימות ובריאות להשתמש בירוקים קפואים.

תמונה מאת https://elements.envato.com/

מה לעשות עם הירוקים

  1. הדבר הפשוט והנפוץ ביותר הוא לשים ירוקים במרק. בדרך כלל מוסיפים פטרוזיליה ושמיר קצוצים 5-7 דקות לפני שהמנה הראשונה מוכנה.
  2. אתה יכול להוסיף תכשירים ירוקים לא רק למרק, אלא גם לסלטים. הטעם לא יתדרדר כלל.
  3. וכמובן, ירקות יכולים לשמש כדי להוסיף לכל מנות חמות, תוספות וחטיפים. לדוגמה, אתה יכול להשתמש בו להכנת פסטה, חביתות ומעטפות לאבש עם עשבי תיבול וגבינה.
  4. רעיון מעניין נוסף הוא שייקים ירוקים. שום דבר לא יכול להיות קל יותר! כל שעליך לעשות הוא לשלב עשבי תיבול קפואים, תפוח ירוק או קיווי, סלרי ומלפפון בקערת בלנדר. ירוקים מהמקפיא יעשירו את השייק בויטמינים ויהפכו את המשקה לקריר יותר.
  5. אפשר גם להכין חמאה ירוקה. מומלץ לערבב ירוקים קצוצים דק עם חמאה מומסת מעט ולהקפיא שוב. אידיאלי לסנדוויצ'ים בבוקר!
תמונה מאת https://elements.envato.com/

טוען…

SimpleSlim

מאמרים בנושא

כתיבת תגובה

Back to top button