ויטמיניםטיפים לחיים בריאיםתזונה נכונה

משקה חלבון ללא סוכר

מהם המשקאות המשופרים ללא סוכר אשר יעשו סוקות גדולות בין ספורט לדיאטות? למד!

חלבונים מופיעים כרכיבים המאפשרים לגוף ליצור את אבני הבניין החשובות ביותר. לקיחת רכיבים אלה לגוף היא באמצעות חומרים מזינים. הם פועלים באזור גדול, מתיקון רקמות פגומות וכלה בייצור רקמות חדשות. לא ניתן להשתמש בחלבונים שנלקחו לגוף ישירות. חלבונים המטופלים על ידי מערכת העיכול מחולקים לחומצות אמינו ונשלחים לאזורים שונים בגוף לשימוש במשימות שונות.

לחלבון שאנו לוקחים יש בעיקרון שני מקורות. הראשון הוא חלבונים ממקור מן החי; השני הוא חלבוני קטניות. חלבונים ממקור בעלי חיים חשובים יותר מאיכותם. ניתן לחלק בערך אחוז אחד מהחלבונים שנלקחו לגוף כתוצאה ממזונות מן החי לחומצות אמינו ולהשתמש בהם בגוף.

אדם ממוצע שלא עושה ספורט או דיאטה צרכי חלבון יומיים זה 0.8 גרם לקילוגרם. בספורט או בדיאטות, צורך זה עשוי להשתנות בהתאם למשקל התוכנית שהם מיישמים. בנוסף, נטילת חלבון מועדפת לרוב על ידי דיאטות בגלל השפעת שריפת השומן שלה. הסיבה העיקרית לכך שמשקאות משופרים בחלבון משמשים דיאטות כמו גם ספורטאים היא ההשפעה שורף שומן ומשחזר רקמות.

היתרונות הבריאותיים של אבקת חלבון

חלבון משמש במקרים כמו תיקון התאים הנוצרים בגוף, הסרת נזק לרקמות, מענה לצורך בקלוריות. יש צורך בחלבון גם בוויסות כמה פונקציות ספציפיות. כעשרים אחוז מהצורך הקלורי היומי של האדם נענה על ידי חלבונים. במילים אחרות, חלבונים גדולים בהרגלי האכילה היומיומיים. בנוסף, כמות החלבון שיש ליטול לאחר פעילויות ספורט שונות עולה. יש לכלול תזונת משקל חלבון, במיוחד בתקופות הרזיה.

אנו מחלקים את המשאבים מהם ניתן לקחת חלבונים לשניים. הראשון הוא מקורות צמחיים; השנייה היא משאבי בעלי חיים. לשני סוגי החלבון מאפיינים משלהם. אבקות חלבון מחולקות גם לסניפי משנה בהתאם לחלבון החייתי או הצמחי שלהם; היתרונות משתנים בהתאם לענפים שהם משאירים. באופן כללי, אנו יכולים לרשום את היתרונות הבריאותיים של אבקת חלבון באופן הבא:

  • חלבונים אחראים ליצירת רקמות שרירים ותיקון רקמות השריר שנוצרו. במיוחד במהלך הספורט, יצירת רקמות שרירים מאיצה. הצורך בחלבון גדל באופן אקספוננציאלי בתקופות אלה. אי אפשר להשיג מספיק חלבון עם הרגלי אכילה סטנדרטיים. אבקות חלבון עונות על צורך זה ומועילות לבריאות.
  • אבקות חלבון אינן מכילות שמן. זה גם לא מקור לפחמימות. באופן זה, על ידי נטילת חלבון טהור, הגוף מוגן מההשפעות השליליות של פחמימות ושומן.
  • אבקות חלבון מיוצרות באופן בלעדי. הייצור המיוחד שלהם הוא להבטיח שהם נספגים בקלות. אבקות חלבון מעורבות יותר בדם מאשר במקורות חלבון מן החי והצומח. באופן זה, תפקודי המעיים פחות עייפים.
  • העצמות נחלשות, במיוחד בתקופות בהן נוצר השריר. לאבקות חלבון יש מספיק סידן כדי להגן ולחזק את בריאות העצם.
  • כידוע, צריכת בשר היא המקור העיקרי לחלבון. החלבונים העשירים ביותר מבחינת חומצות אמינו נמצאים בבשר אדום ולבן. טבעונים וצמחונים לוקים בחסר מבחינת חלבונים ממקור בעלי חיים. בזכות אבקות חלבון ניתן לבטל מחסור זה.

היתרונות של תת-גיוון של אבקת חלבון

  • יש סוג מיוחד של אבקת חלבון הנקראת מי גבינה. כאשר נצרכים אבקות חלבון כאלה, החומרים הכלולים באבקת חלבון נספגים במהירות רבה על ידי המעי. ניתן לתקן נזקי רקמות הרבה יותר מהר בגלל השיעור הגבוה של הפרעות בדם.
  • יש סוג של אבקת חלבון הנקראת קזאין. הוא נצרך על מנת לענות על הצורך בחלבון שהופך רציף במהלך היום. זה מתערבב לאט מאוד בדם מכיוון שקשה לספוג אותו על ידי המעיים. באופן זה הוא מספק היווצרות שרירים בתקופות בהן אין ספורט.
  • סוג אבקת החלבון הנמנה בין שני סוגי אבקת החלבון חלבון מסויה אבקות. החלבונים שהם משיגים ממקורות צמחיים הם מהסוג שיכול לענות על צרכי החלבון של הגוף כולו. קצב הכניסה לדם איטי יחסית.
  • אבקות חלבון העשויות מלבן ביצה מכילות את החלבונים הטובים ביותר שניתן לקחת לגוף. שיעורי הקליטה גבוהים למדי ותפקודי המעיים עייפים באופן מזערי בזמן השגת הספיגה.
  • אחת מאבקות החלבון האחרונות והצריכה בתדירות הגבוהה ביותר היא אבקות חלבון מבשרים אדומים. הם נחשבים לאבקות החלבון הטבעיות ביותר מכיוון שהם מכילים את איכות החלבונים מהחי. הם נצרכים לעתים קרובות, במיוחד במהלך ספורט.
  • צריכת אבקות חלבון מועילה מאוד אם הן מובאות תחת שליטה. הצריכה הבלתי מבוקרת שלהם מזיקה למדי, כמו בכל שאר החומרים המזינים.
  • יש לתת תמיכה בחלבונים, במיוחד כאשר פעילויות הגוף גדלות. אם לא ניתן תמיכה בחלבון, הגוף מקבל הרבה פחות חלבון ממה שהוא צריך. באופן טבעי הוא צריך לוותר על כמה פונקציות. זה מעכב את בניית השרירים ותיקון השרירים ומשתמש בחלבון שהוא מקבל כדי לחסל את הצורך באנרגיה.

השפעת הטיפול באבקת חלבון

המבנה הבסיסי ביותר שיוצר את הגוף הוא תאים. במחזור החיים הטבעי כל התאים נולדים, מחולקים ומתים. תהליך זה נמשך כל עוד החיים נמשכים. תאים מסוימים מותאמים אישית למשימות ספציפיות. תאים יכולים להיפגע מסיבות שונות בעת ביצוע משימות אלה. למרות שנזק אינדיבידואלי אינו מהווה בעיה, הרס תאים קולקטיבי המתפתח עקב גורמים סביבתיים או גנטיים יכול להוות בעיות חמורות. השפעות גירוי בתאים הדומות להשפעות הזדקנות על העור; מחלות רבות עלולות להופיע בפנים, בעיקר סרטן. להלן חלבוני הבניין היחידים המיושמים בכדי למנוע את כל התהליך הזה.

חלבונים מתקנים תאים בעזרת חומצות האמינו שהם מארחים לאחר שנלקחו לגוף. תהליך התיקון הזה כה אינטנסיבי שהוא נמשך עשרים וארבע שעות ביום. אם החלבון שנלקח לגוף אינו מספיק, מתעוררות בעיות התלויות בהרס תאים בכל הגוף, במיוחד בעור. יתכן שהרגלי אכילה יומיומיים מספקים מספיק חלבון לאדם במאמץ סטנדרטי. עם זאת, עבור אלו העובדים בעבודה גופנית כבדה ובספורט, תזונה אינה יכולה לענות על הצורך בחלבון. זה מעלה בעיות הקשורות להשמדת תאים אצל אלו המבצעים פעילויות קשורות.

אבקות חלבון משמשות לטיפול בבעיות מסוג זה. אולי השיטה הטובה ביותר להתגבר על מחסור בחלבון היא צריכת אבקות חלבון. העובדה שניתן לקבוע את סוג החלבון שניתן לקחת לגוף מאפשרת לנו לקבוע באיזו מהירות יתוקן נזק לתאים. ניתן להשלים את התהליך על ידי העדפת אבקות חלבון המתערבבות במהירות עם דם, במיוחד בנזק לתאים שיש לטפל בו בדחיפות. אבקות חלבון מתקנות תאים ומשפיעות טיפולית. תפקודי איברים, בעיקר בעיות עור, מוסדרים בקלות בזכות חלבונים המסופקים עם אבקות חלבון. בנוסף, ניתן לטפל בבעיות בריאות רבות במינרלים אחרים שנוספו באבקות חלבון. בעיות רבות, במיוחד בריאות העצמות והשיניים, יכולות להיעלם עם שימוש קבוע ומאוזן באבקות חלבון.

כיצד עלינו להשתמש באבקת חלבון?

ישנן תקופות בהן הצורך של הגוף בחלבון עולה ולא ניתן לספק את הצורך המוגבר על ידי הרגלי אכילה סטנדרטיים או קיצוניים. גם אם צריכת בשר אדום, בשר לבן וביצים ממקסמת, לא ניתן לבטל את חסך החלבון בו נמצא הגוף. צורך זה, המתרחש במיוחד בתקופות ספורט, גדל גם כאשר נעשית עבודה אינטנסיבית פיזית. חלבונים אחראים לתיקון שרירים ורקמות הנוצרים על ידי יצירת שרירים ורקמות. זה יוצר כל הזמן רקמת שריר להסרת צפיפות הגוף בתקופת הפעילות הגופנית העזה. מצב זה גורם לצורך להתגבר. המקור היחיד שיכול לענות על צורך כה הולך וגובר הוא אבקות חלבון.

אבקות חלבון עשירות מאוד בחלבונים שימושיים. בזכות התהליכים שבוצעו בתהליך הייצור, מתקבלים החלבונים האיכותיים ביותר. בנוסף, כמה מינרלים אחרים שעשויים להידרש בתקופת הצורך בחלבון אינטנסיבי מתווספים לאבקת החלבון, וכתוצאה מכך תערובת איכותית למדי.

תוכן תערובת זו קובע את המצב הגופני אליו מתייחסים או כיצד להשתמש באבקות חלבון תזונתיות המיוצרות. באופן כללי ניתן לומר כי שימוש יתר פוגע בגוף. הכבד, הכליות והמעיים נפגעים אם נלקחים עודף חלבון לא רק עם אבקות חלבון אלא גם עם חומרים מזינים תקינים. על מנת למנוע זאת, יש לצרוך אבקות חלבון, שהן מקורות עשירים מאוד בחלבון, במסגרת תחום מסוים. הצורך בחלבון יומי עולה בתקופות של תרגילי ספורט, אך עלייה זו אינה זמינה בכל שעות היום. אז יש צורך בחלבון משתנה בשעות שונות של היום. יש לשים לב לשעות אלה בעת השימוש באבקת חלבון. השיקולים שיש לקחת בחשבון במהלך השימוש באבקת חלבון הם:

  • כמות השימוש באבקת חלבון משתנה בהתאם לסוג הספורט המתבצע. חשוב מהו סוג זה של ספורט, באיזו תדירות הוא מיושם, באיזו רמת לחץ הוא יוצר על גופו.
  • בגדלי גוף שונים יש צרכי חלבון משתנים. זהו אלמנט נוסף הקובע את כמות ותדירות השימוש באבקת חלבון. ככל שגדלה האדם גדל, הצורך בחלבון הופך מוגזם.
  • מספר הארוחות בתזונה משנה גם את כמות וזמן השימוש באבקת חלבון.
  • יש לקחת בחשבון את כל המשתנים בשימוש באבקות חלבון. במידת האפשר, יהיה מועיל יותר לקבל עזרה ממומחה. בדרך זו ניתן לנצל את היתרונות של אבקות חלבון באופן מלא על ידי מניעת הופעתן של השפעות מזיקות על הבריאות.

כמות ותדירות השימוש באבקת חלבון שנקבעה על ידי עשרות משתנים הם בדרך כלל זמני השימוש בהם ניתן להיתקל:

  • לא מומלץ לצרוך אוכל לאחר שבע בערב בתקופות דיאטה ותזונת חיים בריאה. אם לאדם יש ישנוניות בחצות ושינה איכותית של שבע שעות, הדבר מוליד את המשמעות שהוא רעב לפחות שתים עשרה שעות. נשללת מהגוף שתים עשרה שעות של אנרגיה. זה מתחיל לשרוף חלבונים ברקמות שריר כדי לענות על הצורך בקלוריות. יש לצרוך אבקת חלבון כאשר מורמים אותה בבוקר כדי להימנע מאיבוד רקמות שרירים; יש להחליף חלבונים שרופים.
  • יש לבצע צריכת אבקת חלבון לפני שמתחילים בתרגילי ספורט. במיוחד אבקות חלבון ממקורות צמחיים מתאימות לשימוש זה. הגוף צריך להיות עשיר בחלבון לצורך התערבויות פתאומיות בדמעות שיתרחשו בשרירים במהלך תרגילי ספורט. דרישה זו אפשרית גם רק על ידי צריכת אבקות חלבון שעה לפני תחילת תרגילי ספורט.
  • לאחר סיום תרגילי הספורט, הגוף מוציא הרבה קלוריות. זה נופל למצב חסר מבחינת קלוריות. זה גם מוציא את החלבונים שלו לתיקון רקמות שרירים. תחושת הרעב גוברת אפוא. על מנת לדכא את תחושת הרעב, יש לצרוך חלבונים במקום לצרוך שומנים או פחמימות הפוגעים בשרירים וברקמות. מומלץ להשתמש בכמות מסוימת של צריכת אבקת חלבון מייד לאחר תרגילי ספורט.
  • עם כמות קטנה של צריכת אבקת חלבון לפני השינה בלילה, ניתן לספק חלבון לשריפה בין לילה. חשוב שאבקת החלבון הנצרכת לפני השינה היא של המין המעוכל לאט. בזכות צריכה זו, ניתן למנוע את שריפת רקמות השריר שנוצרו על ידי פעילויות ספורט.
  • בעת צריכת אבקות חלבון בזמנים רלוונטיים, יש לכלול אותו בנוזל שאינו מכיל מים, חלב או סוכר. חשוב מאוד שלנוזל שהוא מצטרף יש ערך אפס מבחינת קפאין וחומצה. בזכות האבקה המעורבבת בנוזל, ניתן לערבב את החלבון במהירות רבה לגוף.

השפעת אבקת חלבון על התזונה שלך

דיאטה היא הדרך העיקרית לחסל קילוגרמים אלה בתקופות של עודף משקל. יתכן שהגוף יירד במשקל במהירות כתוצאה מתמיכה בתזונה טובה עם תרגילי ספורט. תרגילי ספורט אלה התומכים בדיאטות גורמים לצורך בחלבון בגוף להתגבר באופן אקספוננציאלי. כאן בדיוק בגלל עלייה זו, תזונה, דיאטת חלבון או דיאטת פחמימות, יש לתת תמיכה לחלבון לגוף.

ירידה במשקל כידוע מבוססת על כמה חישובים מתמטיים. אם נצרכים חומרים מזינים המכילים פחות מכמות הקלוריות שיש ליטול מדי יום, הגוף שורף פחמימות ושומנים שהוא אחסן בעבר כדי לענות על הצורך הקלורי היומי. זה גורם לירידה במשקל כתוצאה מירידה המונית. בנוסף, הנוזל המוחזק בפחמימות מקבל משקל מהיר יותר כאשר הוא נעלם עם שריפת הפחמימות.

להלן כמה תוכניות תזונה לתת משקל מהיר יותר או מאוזן יותר בתקופות דיאטה. באופן כללי, מיושמות דיאטות משוקללות חלבון, אך במקרים מסוימים ניתן ליישם גם דיאטות משוקללות פחמימות. זה מהווה את הבסיס לתזונה בתזונה חלבונית, בשר אדום, בשר לבן וביצים. מקורות מסוימים לחלבון צמחי נצרכים גם הם. ניתן לקבל תמיכה מאבקות חלבון כדי לענות באופן מלא על צרכי החלבון של הגוף לאורך כל התהליך. במיוחד עבור אנשים שאינם צורכים בשר, עליהם בהחלט להשתמש באבקות חלבון על מנת לתרגל דיאטת חלבון. במקרה של צריכת אבקות חלבון, הקלוריות הדרושות לגוף אינן מפחמימות או שומנים; זה מכוסה על ידי חלבונים שנלקחו באבקות חלבון. החלבון הדרוש במהלך תרגילי ספורט יכול להיות מכוסה גם על ידי אבקות חלבון. ניתן גם לעמוד בסידן החסר ביותר בתקופות הרזיה עם אבקות חלבון.

לחלבון ערכים נמוכים מבחינת קלוריות, אך הרוויה שלו גבוהה. באופן זה, כמות הקלוריות שנלקחת לגוף מופחתת וסוכר הדם מאוזן. בנוסף, התהליך שיאפשר לגוף לשלם הוא התחלת חלבונים. על ידי האצת חילוף החומרים הם מאפשרים לאדם לשרוף הרבה יותר שומן ממה שהוא צריך להיות. נדרש עודף חלבון גם לתיקון נזקים לתאים לאורך כל הדיאטה, לשמירה על בריאות העור ולמניעת נפול. כלומר, אבקות חלבון הן חלק בלתי משתנה מהדיאטות כמו גם תרגילי ספורט. מומלץ לצרוך מדי יום, אך לא בכל ארוחה; יש לצרוך אותם בזמנים קריטיים מסוימים. כך ניתן להשתמש בכל היתרונות ללא ההשפעות השליליות.

שימוש באבקת חלבון עם ספורט

ספורט נעשה כדי לחיות בריא, לרדת במשקל או לפתח גוף. ישנם עשרות סוגים שונים של ענפי ספורט וכמות החלבון שהגוף זקוק להם משתנה בהתאם לסוג הספורט המתבצע. בעת ביצוע תרגילי ספורט נוצרים סדקים על רקמת השריר אם השריר נטען יותר ממה שהוא צריך להיות. אז רקמות השריר נפגעות. חלבון נשלח לאזור לצורך תיקון פגום וחלבון חזק מאוד ממוקם באזורים סדוקים. החלבון המונח בסדקים חזק יותר מסביבת המבנה המשוקללת. במילים אחרות, כל מבנה שנוסף לסדקים בתהליך פעילויות הספורט הוא חזק יותר; הם משלבים וחושפים מבנה שרירים חזק יותר.

במהלך תרגילי ספורט, האכלה משוקללת חלבון היא חובה מכיוון שצורך הגוף בחלבון הוא גבוה מאוד. לאחר זמן מה, חלבון מחומרים מזינים הופך ללא יכולת לעמוד בכמות החלבון הדרושה במהלך תרגילי ספורט. בתהליך זה, חובה להשתמש באבקות חלבון, העשירות למדי בחלבון. אם לא משתמשים באבקות חלבון ולא נלקחים מספיק חלבון לגוף, רקמות השריר מתחילות להתכווץ ולא לצמוח.

בניגוד לנאשמים, אבקות חלבון אינן מזיקות אלא מועילות. מינונים קטנים של אבקות חלבון משמשים לשימוש יומיומי במדינות זרות. אבקות חלבון אלה אינן על ידי ספורט; נצרך על ידי חולים. במילים אחרות, מערכת החיסון מתחזקת בזכות אבקות חלבון.

אבקות חלבון משמשות במינונים גבוהים בתקופות של תרגילי ספורט. בדרך כלל שעה לפני תחילת פעילות גופנית ומיד לאחר סיום. הוא נצרך גם במהלך היום ולפני השינה. בדרך זו, זה מונע משריפת שריריו של האדם. זה בדיוק התהליך שצריך להיות למראה שרירי או לחיים בריאים. אבקות חלבון פותחות את הדרך לניהול חיים בריאים בזכות תמיכתן בגוף.

אילו משקאות עלינו לערבב אבקת חלבון

ניתן לענות על צרכי החלבון של הגוף רק עם חומרים מזינים בתקופות בהן הפעילות הגופנית נמצאת ברמות רגילות. עם העלייה בפעילות הגופנית או התחלת דיאטות חלבון, יתכן שאי אפשר לענות על הצורך בחלבון עם החומרים המזינים הנצרכים. יש צורך בחלבון, במיוחד להגנה על רקמות השריר ויצירת רקמות שריר חדשות. המוצר היחיד שניתן להשתמש בו כדי לענות על הצורך בחלבון בתקופות אלה הוא אבקות חלבון.

אבקות חלבון הן מוצרים מוכנים המתקבלים בעיבוד מקורות חלבון שונים. באופן כללי, יש לזה יתרונות גדולים לבריאות, אך ניתן ליצור השפעות שליליות על חילוף החומרים אם משתמשים בהן לרעה. אבקות חלבון משמשות גם אנשים העובדים גבוה פיזית, בעיקר אנשי ספורט. למרות שניתן לצרוך אבקות חלבון בלבד, זו אינה הדרך המומלצת. ניתן למכור כמה אבקות חלבון בטעם כדי להקל על הצריכה. בחלק מאבקות החלבון אין טעמים. בשני המקרים, מה שצריך לעשות כדי לאפשר את הצריכה הוא לערבב אבקת חלבון עם חומרים מזינים אחרים. זה יכול לפעמים להיות עוגיה מוצקה, כמו גם חלב או מים.

ללא קשר לאיזה מקור מיוצר החלבון, מה לעשות זה לערבב חלב ואבקת חלבון. בזכות העקביות העזה ומבנה החלבון של החלב, השפעת אבקת החלבון תגדל; יותר חלבון יובא לגוף מאשר באבקת חלבון. יש אנשים שיש להם רגישות ללקטוז בחלב. מה שאנשים אלה צריכים לעשות זה לצרוך אבקת חלבון על ידי ערבובו עם אותה כמות מים. אם ערבוב עם מים אינו מספק מבחינת הטעם חלב ללא לקטוז ניתן להעדיף צריכה.

אפשר גם לצרוך אבקות חלבון עם מיץ ( בגלל כמות הסוכר ב ), אם כי לא מומלץ הרבה. מה לציין הוא לא עם מיצים מוכנים; הצריכה נעשית עם מיצים אורגניים שנסחטים בבית. חומרים משמרים במיצים מוכנים מזיקים לבריאות. מסיבה זו ניתן ליטול שני חלבונים ולהגן על הבריאות באמצעות מיצים אורגניים.

לבסוף, ניתן לצרוך אבקת חלבון גם עם מיצי ירקות, אם כמעט ולא נתקלים בהם. על ידי הצטרפות למיצי ירקות נטולי חלבון, עבים במיוחד, ניתן להמיר את הארוחה למצב עשיר בחלבון. מלבד זאת, ניתן לצרוך כל מיני אבקת נוזלים וחלבון אלא אם כן היא אלכוהולית, חומצית או קפאין.

תכונות של משקאות לא ממותקים מוגברים בחלבון

למרות היותו במנות קטנות, בגלל כמות החלבון שהם מכילים, אדם צריך לקחת אותו ביום חלבון הם יכולים להרשות לעצמם חלק גדול מהסכום שלו. בנוסף, קלוריות לא רצויות אינן כלולות בגוף מכיוון שהן נטולות סוכר. על ידי הוספת ממתיקים מלאכותיים או טבעיים שונים, הם מתאימים לבלוטות טעם ונמסרים למשתמש הקצה.

שיקולים לחומרים בתוך משקאות ללא סוכר מוגברים בחלבון

בתחילת הנקודות שיש לקחת בחשבון, אין צורך בכך ללא סוכר. בנוסף, לא אמורים להיות חומרים משמרים וכימיקלים אחרים המזיקים לבריאות האדם. העובדה שהיא נקייה מגורמים שיכולים לגרום לצריכת קלוריות מוגזמת היא התכונה הברורה ביותר של משקאות אלה מבחינת האיכות.

חומרים שנמצאו במשקאות ללא סוכר מוגברים בחלבון

משקאות ללא סוכר משופרים בחלבון יוצרים נוזלים מועשרים בשיטות שונות מבחינת חלבון. נוזלים אלו מתווספים טעמים וממתיקים שונים בהתאם לטעמי החתן של הצרכן. לדוגמא, ישנם הרבה משקאות חלבונים ללא סוכר הזמינים בצורה של חלב, קפה וטעמים מקובלים אחרים.

כיצד להשתמש במשקאות ללא סוכר מוגדלים בחלבונים בדיאטות

כאשר הם מוערכים במונחים של כמות החלבון שהוא מכיל, ניתן להשתמש ברוב המשקאות כגורם איזון בימים בהם לא נלקחים מזון מן החי, מכיוון שהם מכילים חלק גדול מכמות החלבון שאדם צריך ליטול מדי יום. בנוסף, ניתן להבטיח כי הצורך בחלבון נענה על ידי צריכתו בארוחות ביניים בימים הניזונים מירקות או קטניות.

מאמרים בנושא

כתיבת תגובה

Back to top button